Garderob_tips

Höstens inredningstrender 2021

Sommaren är inte slut ännu. Absolut inte, men det börjar ändå kännas att hösten är på väg. Skolorna börjar, semestern är (snart) slut och det är dags att komma in vardagen och rutinerna igen. Så även om det är en hel del kvar av sommaren kan det ändå vara läge för att fundera på hösten och hur du vill att den ska se ut. Vad ser du fram emot med hösten?

Höstens inredningstrender

Vi på Hemset förespråkar en personlig stil på din inredning som håller över tid, men det kan ju ändå vara intressant att ha lite koll på trenderna och kanske inspireras av vad du kan göra för att ditt hem ska kännas varmt och trivsamt även under den kallare delen av året.

🌳 Trä och naturmaterial

De naturliga materialen och färgerna fortsätter vara populära även under hösten, nu även med en inslag av mörkare träslag. Kombinera gärna rotting och jute med andra rustika naturmaterial och träslag.

🖼️ Posters

Ett väldigt enkelt sätt att förnya där hemma är att byta ut och/eller flytta dina tavlor. Just nu trendar posters med enkla och stilrena motiv. Gör en tavelvägg eller sätt upp en tavellist för att smidigt kunna variera motiv och ramar.

🪑 Portabla möbler

Vi ser ett större utbud av möbler som kan ha flera användningsområden och enkelt kan flyttas runt i hemmet. Kanske kommer det från ett ökat behov att kunna vara flexibel i hur hemmet används?

📚 Läshörna

Den moderna tidens bibliotek i hemmet kräver inte så stort utrymme men kan vara en plats frö både vuxna och barn där vi kan ta det lugnt och ge oss tid för återhämtning och vila.

🍏 Grönt

Gröna färger fortsätter att vara populära och i höst blir det mer grönt med nyanser som går mot bruntgrönt, mörkt grön och dovt mossgrön.

Vill du har ett varmt och mysigt hem?

Det inte inte bara nyår som är starten på något nytt. Inför höstterminen kan det verkligen känns som en nystart. Ta vara på den känslan och reflektera kring vad du eller ni vill lägga er tid och energi på denna hösten. Det är så lätt att köra på som en alltid gjort, men vill du ha det annorlunda så behöver du göra annorlunda. :) Vi på Hemset kan hjälpa dig skapa ett hem som känns varmt, lugnt och trivsamt. Ett hem där du kan vila och återhämta dig.

Mer info om våra tjänster

Fler bloggartiklar