Våra tjänster

Gillar du att inreda men vill ha någon att bolla dina tankar och idéer med? Eller föredrar du att få ett komplett inredningsförslag serverat, självklart baserat på dina behov önskemål? Oavsett vilket hjälper vi dig! Våra digital inredningstjänster har ett fast pris och är 100% online.
Digital inredningshjälp

TIPS & RÅD

799
SEK per rum
Du får professionella tips och råd hur du med enkla medel kan uppdatera och förnya din möblering och inredning i ditt hem.
 • 30 min samtal med inredaren
 • Digital produktlista
  Here is a message to help explain the content.
Digital inredningshjälp

KOMPLETT

2495
SEK per rum
Du får ett fullständigt förslag på hur du kan möblera och inreda för att skapa den känsla och de funktioner du önskar i ditt hem.
 • Dialog med inredaren
 • Moodboard för uppdraget
 • Planskiss över rummet
 • Visualisering i 2D/3D
 • Digital produktlista
 • Tillfälle att ge återkoppling
 • En möjlig komplettering

Vad säger våra kunder?

Mia S
Jag behövde inte inredning till ett helt rum, så det var grymt att Hemset kunde hjälpa mig att få till det sista. Mycket trevlig och hjälpsam inredare! Jag har redan rekommendera tjänsten till mina vänner.
Simon L
För mig var Hemsets tjänst perfekt. Jag visste hur jag ville att resultatet skulle bli men inte vägen dit. Av Hemset fick jag precis det jag sökte och följde förslaget till nästan 100%. Lägenheten ser fantastisk ut.
Josefin N
Även om vi själva gillar att inreda så hjälpte Hemsets inredare oss att hitta produkter i material och färger vi själva inte skulle ha tänkt på men som gav ett superfint resultat!

 Vi kommer definitivt använda Hemset igen till andra rum i hemmet.
Ulrica W
Inredaren har hittat detaljer som jag aldrig själv skulle ha hittat. Jag har fått upp ögonen för nya butiker som jag inte visste fanns.
Johan LC
Hemset är verkligen prisvärt och supersmidigt. Det var så himla roligt att sätta upp alla saker och se hur rummet kom till liv. Inredaren fixade min smak och stil spot-on!
Jenny
Jag har ingen riktig känsla för stil, färg och form själv men Hemset gav mig en riktigt bra guideline till vad som skulle fungera i mitt nya hem. Jag flyttade till en relativt nybyggd lägenhet från ett gammalt gathus så jag var särskilt mån om att försöka få till en viss "myskänsla" i mitt nya boende. Framförallt färgtipsen jag fick var pricken över i:et.

Våra samarbetspartners

Vanliga frågor

Är det fortfarande något som är oklart?
Kontakta oss