Våra
inredningstjänster

Gillar du att inreda men vill ha någon att bolla dina tankar och idéer med? Eller föredrar du att få ett komplett inredningsförslag serverat, självklart baserat på dina behov önskemål? Oavsett vilket hjälper vi dig! Våra digital inredningstjänster har ett fast pris och är 100% online.
Digital inredningshjälp_Hemset
Digital inredningshjälp

TIPS & RÅD

799
SEK
Du får professionella tips och råd hur du med enkla medel kan uppdatera och förnya din möblering och inredning i ditt hem.
 • 30 min samtal med inredaren
 • Digital produktlista
  Here is a message to help explain the content.

Priset avser ett space upp till 30 kvm

Boka nu
Digital inredningshjälp

KOMPLETT

2495
SEK
Du får ett fullständigt förslag på hur du kan möblera och inreda för att skapa den känsla och de funktioner du önskar i ditt hem.
 • Dialog med inredaren
 • Moodboard för uppdraget
 • Planskiss med möblering
 • Visualisering i 2D/3D
 • Digital produktlista
 • En ev. omarbetning ingår

Priset avser ett space upp till 30 kvm

Boka nu
Digital inredningshjälp

BUSINESS

4995
SEK
ex.moms
Du får ett designförslag på hur du kan skapa en känsla och upplevelse som gör att kunder och medarbetare längtar tillbaka.
 • Dialog med inredaren
 • Moodboard för uppdraget
 • Anpassning till din business
 • Planskiss med möblering
 • Visualisering i 2D/3D
 • Digital produktlista
 • En ev. omarbetning ingår

Priset avser ett space upp till 40 kvm

Mer info

Vad säger våra kunder?

Mia S
Jag behövde inte inredning till ett helt rum, så det var grymt att Hemset kunde hjälpa mig att få till det sista. Mycket trevlig och hjälpsam inredare! Jag har redan rekommendera tjänsten till mina vänner.
Simon L
För mig var Hemsets tjänst perfekt. Jag visste hur jag ville att resultatet skulle bli men inte vägen dit. Av Hemset fick jag precis det jag sökte och följde förslaget till nästan 100%. Lägenheten ser fantastisk ut.
JONNA
Professionellt bemötande och snabb återkoppling vid frågor . Snygg presentation och en klar visuell bild av hur det kommer bli. Tack.
Josefin N
Även om vi själva gillar att inreda så hjälpte Hemsets inredare oss att hitta produkter i material och färger vi själva inte skulle ha tänkt på men som gav ett superfint resultat!

 Vi kommer definitivt använda Hemset igen till andra rum i hemmet.
Ulrica W
Inredaren har hittat detaljer som jag aldrig själv skulle ha hittat. Jag har fått upp ögonen för nya butiker som jag inte visste fanns.
Gabriela
Det var ett trevligt samtal med inredaren, som direkt kunde svara på vissa frågor utan att ens ha börjat på uppdraget. Det känns väldigt enkelt att inreda rummet nu när man fick helhetsbilden.
Johan LC
Hemset är verkligen prisvärt och supersmidigt. Det var så himla roligt att sätta upp alla saker och se hur rummet kom till liv. Inredaren fixade min smak och stil spot-on!
Jenny
Jag har ingen riktig känsla för stil, färg och form själv men Hemset gav mig en riktigt bra guideline till vad som skulle fungera i mitt nya hem. Jag flyttade till en relativt nybyggd lägenhet från ett gammalt gathus så jag var särskilt mån om att försöka få till en viss "myskänsla" i mitt nya boende. Framförallt färgtipsen jag fick var pricken över i:et.
Sanja
Inredaren förstod precis vad man va ute efter. Allt gick så smidigt! Är jätte nöjd! Rekommenderar starkt!

Samarbetspartners

Partner logo_ellosPartner logo_jotunNordic NestPartner logo_dearsamPartner logo_jotexPartner logo_reformaPartner logo_prettypegsPartner logo_calixterPartner logo_23pineHomeroom

Partnererbjudande

MOVEHOME

Drömmer du om ett nybyggt hus att inreda och möblera? I det digitala verktyget Bygg online formar du enkelt huset på några minuter och ser priset direkt! Alla hus som byggs med totalentreprenad blir dessutom Svanenmärkta för en sund inomhusmiljö. Som kund till Movehome får du 20% rabatt på Hemsets digitala inredningstjänster.

Jag vill veta mer

24STORAGE

Behöver du smart förvaring utanför hemmet till exempel när du ska flytta eller renovera? Med ett förråd hos oss på 24Storage slipper du förvara dina möbler hos vänner eller familj medan du har visning eller fixar i ordning det nya boendet. Du bokar enkelt ditt förråd online och har generös tillgång till förrådet för in- och uthämtning av dina grejer. Ange koden 24HEMSET så får du 50% rabatt på förrådshyran i 3 månader.

Jag vill veta mer

House:ID

Denna boende-app gör det enkelt att äga och ta hand om din bostad. Den ger din bostad en röst och en möjlighet att berätta sin historia, sina behov, vilken potential den har. Alla ägda bostäder har ett husid och det är bara att logga in via Bankid så matchar vi dig med din bostad.

Jag vill veta mer

ARKO Thomas Klevås arkitekt

Urban stadsgestaltning och arkitektur för den moderna människan och den värld vi bor i. Behöver du hjälp med att bygga till ditt hus? Ska du bygga nytt? Eller behöver du bara ett bollplank för dina frågor om att skapa en bra bostad?

Jag vill veta mer

Vanliga frågor

Är det fortfarande något som är oklart?
Kontakta oss