Våra
inredningstjänster

Gillar du att inreda men vill ha någon att bolla dina tankar och idéer med? Eller föredrar du att få ett inredningsförslag av en av våra professionella inredare, självklart baserat på dina behov önskemål? Oavsett vilket hjälper vi dig! Våra digital inredningstjänster har alltid ett fast pris och är 100% online.
Digital inredningshjälp_Hemset
Digital inredningshjälp

Rådgivning

895
SEK
Vill du få till den röda tråden?
Med tjänsten Rådgivning får du muntliga tips och råd på hur du kan inreda ditt rum på bästa sätt. Du får även en moodboard som hjälper dig skapa den stil och känsla du vill ha i rummet och en palett att utgå från för att få till den röda tråden i inredningen.
Följande ingår i Rådgivning:
  • 30 min samtal med inredare
  • Moodboard för rummet
Boka nu
Digital inredningshjälp

2D Plan

1695
SEK
Vill du möblera på bästa sätt?
Med tjänsten 2D Plan får du ett tydligt förslag på hur du kan möblera din befintliga eller nya bostad baserat på dina behov och önskemål. Du får även en design på hur du kan få dina befintliga möbler att passa in och vilka nya möbler som passar att komplettera med.
Följande ingår i 2D Plan:
  • Konsultation med inredare
  • Planskiss för möblering
  • Digital produktlista med fokus på möbler
Boka nu
Digital inredningshjälp

3D Komplett

2995
SEK
Vill du skapa ditt drömrum?
Med tjänsten 3D Komplett får du en fullständig inredningsdesign för hur du kan möblera och inreda rummet baserat på dina unika förutsättningar. Du får en design som gör det enkelt att skapa ett rum med den känsla du önskar och de funktioner du behöver.
Följande ingår i 3D Komplett:
  • Konsultation med inredare
  • Moodboard för rummet
  • Planskiss för möblering
  • Digital produktlista på detaljnivå
  • Visualisering i 3D
Boka nu

Genomtänkt inredning boostar din business

Har du ett coworkingspace eller kontor, ett café eller hotell, eller kanske en butik, klinik eller salong av något slag? Våra professionella inredare har utbildning och kompetens i inredning och butikskommunikation och kan hjälpa dig skapa en plast som är både inspirerande, funktionell och inbjudande.

Digitalt skapar vi en visuell bild av hur det kan komma att se ut i lokalerna. Inredningsdesignen kan användas både som beslutsunderlag samt en tydlig plan att hålla i handen när det är dags att förverkliga inredningen.
Läs mer om tjänsten Business
Kontorsinredning_inredningshjälp

Vad säger våra kunder?

Mia S
Jag behövde inte inredning till ett helt rum, så det var grymt att Hemset kunde hjälpa mig att få till det sista. Mycket trevlig och hjälpsam inredare! Jag har redan rekommenderat tjänsten till mina vänner.
Simon L
För mig var Hemsets tjänst perfekt. Jag visste hur jag ville att resultatet skulle bli men inte vägen dit. Av Hemset fick jag precis det jag sökte och följde förslaget till nästan 100%. Lägenheten ser fantastisk ut.
JONNA
Professionellt bemötande och snabb återkoppling vid frågor. Snygg presentation och en klar visuell bild av hur det kommer bli. Tack.
Josefin N
Även om vi själva gillar att inreda så hjälpte Hemsets inredare oss att hitta produkter i material och färger vi själva inte skulle ha tänkt på men som gav ett superfint resultat! Vi kommer definitivt använda Hemset igen till andra rum i hemmet.
Ulrica W
Inredaren har hittat detaljer som jag aldrig själv skulle ha hittat. Jag har fått upp ögonen för nya butiker som jag inte visste fanns.
Gabriela
Det var ett trevligt samtal med inredaren, som direkt kunde svara på vissa frågor utan att ens ha börjat på uppdraget. Det känns väldigt enkelt att inreda rummet nu när man fick helhetsbilden.
Johan LC
Hemset är verkligen prisvärt och supersmidigt. Det var så himla roligt att sätta upp alla saker och se hur rummet kom till liv. Inredaren fixade min smak och stil spot-on!
Jenny
Jag har ingen riktig känsla för stil, färg och form själv men Hemset gav mig en riktigt bra guideline till vad som skulle fungera i mitt nya hem. Jag flyttade till en relativt nybyggd lägenhet från ett gammalt gathus så jag var särskilt mån om att försöka få till en viss "myskänsla" i mitt nya boende. Framförallt färgtipsen jag fick var pricken över i:et.
Sanja
Inredaren förstod precis vad man va ute efter. Allt gick så smidigt! Är jättenöjd! Rekommenderar starkt!

Vanliga frågor

Är det fortfarande något som är oklart? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
Kontakta oss