Så funkar det

Inget inredningsuppdrag är för stort eller för litet. Du väljer själv hur mycket hjälp du vill ha och i vilken del av ditt hem. Det kan handla om ett helt rum eller en specifikt funktion du vill få plats med. Dina förutsättningar, behov och önskemål är alltid i fokus.
Hur mycket hjälp vill du ha?

Vill du ha personliga inredningstips, hjälp att möblera eller ett komplett inredningsförslag? Du väljer den typ av tjänst som passar dig och ditt hem bäst. Du kan välja ett eller flera rum.

Step1 - välj tjänst
Vilka önskemål och förutsättningar har du?

Vilken stil gillar du och hur ser din budget ut för nya inköp? När du gör en beställning ställer vi ett antal frågor för att ge inredaren ett bra underlag för inredningsuppdraget. När du sen får kontakt med din inredare kan du skicka bilder, filmer och planritningar på rummet du vill ha hjälp med.

Step 2: beskriv önskemål
Kontakt med inredaren

Du och inredaren kan höras av på olika sätt beroende på vilken tjänst du valt och var i designprocessen uppdraget är. Det vanligaste är kommunikation via telefon, email och SMS. Tillsammans kommer ni fram till vad som passar bäst för dig.

Step 3: Prata med inredaren
Följ ditt inredningsförslag

Du kan följa processen av ditt inredningsprojekt via vår digitala plattform. Vi skapar en specifik sida för ditt uppdrag där inredningsdesignern lägger till de olika delarna av ditt inredningsprojekt efter hand som de blir klara. Denna sida ligger kvar även efter avslutat uppdrag så du kan gå till baka till den när du vill.

Step 4: Personligt inredningsförslag
Lägg beställning

Har du frågor eller funderingar?
Här hittar du vanliga frågor
Du kan även kontakta oss