Garderob_tips

Designer på Hemset - Charlotta Hülphers

Charlotta Hülphers Charlotta bor i Stockholm där hon jobbar som inredningsarkitekt/inredare för sitt egna företag Charlotta Hülphers interiör men konsultar också för andra företag som t.ex. Hemset. Charlotta har studerat två år vid Lunds konst och designskola och har även en 5 årig magisterexamen inom inredningsarkitektur och möbeldesign på Danmarks designskola (idag heter skolan Den kungliga akademi).

Vilket är ditt bästa inredningstips?
Att utgå från dig själv och inte titta för mycket på trender. Håll en rödtråd genom att hitta en färg och material som Charlotta bor i Stockholm där hon jobbar som inredningsarkitekt/inredare för sitt egna företag Charlotta Hülphers interiör men konsultar också för andra företag som t.ex. Hemset. Charlotta har studerat två år vid Lunds konst och designskola och har även en 5 årig magisterexamen inom inredningsarkitektur och möbeldesign på Danmarks designskola (idag heter skolan Den kungliga akademi). Nu ska vi få lära känna Charlotta lite bättre.

Vilken är din favoritfärg och varför?
Grön, det är en harmonisk och lugn färg som ger en ombonad känsla i rummet.

Vilket rum är svårast att inreda?
Hallen, det är mycket ”smart” förvaring som ska in på en ofta begränsad yta som man också gärna vill ha snygg får återkomma i rummet.

Varmt välkommen till Hemset Charlotta! 

Fler bloggartiklar