Garderob_tips

Återanvända eller köpa nya möbler?

Många tänker kanske att inredningshjälp medför stor konsumtion men det behöver faktiskt inte vara så. Vi på Hemset strävar efter att hjälpa dig att konsumera hållbart. Genom att köpa “rätt” möbler från början, som passar både din stil och din bostad. Eller genom att föreslå en typ av möbel som du sedan kan leta efter på andrahandsmarknaden. Man skulle till och med kunna dra det så långt som att säga att om du får hjälp med din inredning av ett proffs så behöver du kanske inte köpa nytt, utan använda det du redan har, fast på ett nytt sätt. 

Inredningshjälp_återbruk_hållbarhet

Det är lätt att tror att man måste köpa massa nya möbler och inredningsdetaljer för att få den sådär mysigt och härligt hemma. Men faktum är att du förmodligen redan har det mesta hemma, du behöver bara hjälp med att “få ihop det”. De möbler och den inredning du har hemma idag finns ju där av en anledning. Du behöver kanske bara någon utifrån som tittar på det med sina professionella ögon och hjälper dig att att arrangera och organisera allt på ett sätt så varje grej kommer till sin rätt. Sen är det ju såklart alltid bra att omvärdera och rensa ibland och bara spara det man verkligen gillar. 

Inredningshjälp_återbruk_hållbarhet

Det kan givetvis även vara så att det behövs köpas något nytt för att skapa de funktioner och den känsla du vill ha i ett rum. Då hjälper våra inredare dig självklart att hitta rätt produkter så du slipper lägga tid på att leta upp vilka alternativ som finns och istället göra ett medvetet val utifrån ett relevant urval, både vad gäller stil, pris och hållbarhet. Så om du vill återanvända eller köpa nytt, det väljer du helt själv. Vi hjälper dig oavsett att skapa ett hem som har de funktioner du behöver och ger den känsla du önskar.


Vi vill hjälpa dig inreda mer hållbart! /Team Hemset

Fler bloggartiklar