Garderob_tips

Personlig inredningshjälp online

Känner du för att förändra, förnya eller uppdatera någon del av ditt hem? Men, du vet inte riktigt vad du ska fokusera på eller var du ska börja? Eller tänker du kanske att det kommer bli alldeles för dyrt? Det är så lätt att bli hemmablind och fastna i hur man “ska” placera sina möbler eller att tro att man måste köpa en mängd nya saker. Ibland vill vi till och med slänga ut allt och börja om från början. Men faktum är att ofta kan man uppnå väldigt mycket genom att flytta runt möblerna och kanske byta ut eller lägga till några få grejer för att få inredningen och rummet att “hänga ihop” och skapa den känsla du vill ha samt de funktioner du behöver.

Varför digital inredningshjälp?


Även om vi inte vore mitt i en pandemi så kan det ändå vara klurigt att boka ett möte med en inredare som ska komma hem till dig. Faktum är att du kanske inte ens vill visa upp hela ditt hem utan välja vilka delar inredaren ska fokusera på. Sen är ju priset en aspekt, eftersom det självklart kostar mer för en inredare som ska förflytta sig hem till dig. Inredningshjälp online är ett helt nytt sätt att få hjälp av en professionell inredare. Det är snabbt, enkelt och prisvärt.

Hur går det till?


När du anlitar en inredare via Hemset skickar du digitalt material på de önskemål du har och de rum i ditt hem som du vill ha hjälp att förändra. Du kan även skicka bilder, planritningar och inspirationsbilder så inredaren får ett bra underlag och tydligt förstår dina önskemål. Kommunikationen med inredaren sker via email och/eller telefon och all info om ditt inredningsprojekt samlas på Hemsets digitala plattform som både du och inredaren har tillgång till. Du kan alltså följa inredarens jobb digitalt och har full insyn på hur ditt inredningsförslag utvecklas.

Här kan du ser vad som ingår i respektive tjänst

Vad vill du ha hjälp med?


Inget inredningsuppdrag är för stort eller litet. Du kan själv välja om du vill ha ett rådgivningssamtal för att diskutera någon specifik del av ett rum eller få specifika tips om t.ex. belysning, gardiner eller hur du inreder med växter. Dina behov och önskemål styr samtalet så du får precis den hjälp du önskar och behöver för att komma till igång med det du vill förändra. Du kan även välja att få ett komplett inredningsförslag till ett eller flera rum, eller kanske till och med hela din bostad. Det kan vara allt från en opraktisk klädkammare, till ett vardagsrum som ska renoveras eller ett hel lägenhet som ännu inte är färdigbyggd.

Här kan du se vilka tjänster Hemset erbjuder

Vad får det kosta?


Själva inredningstjänsten har alltid ett fast pris. Du sätter även en budget för uppdraget som indikerar hur stort utrymme det finns för nya möbler samt i vilken prisklass. Du som kund har alltså full kontroll på den slutliga kostnaden och du väljer själv vilka produkter du vill köpa av dem som inredaren föreslår. Du gör alla köp på egen hand och behöver aldrig känna något köptvång.

Vilken del av ditt hem behöver ett lyft? Vi finns här för att hjälpa dig skapa ett hem som du ska trivas i.

Fler bloggartiklar