Garderob_tips

Designer på Hemset - Maja Östman

Maja är utbildad homestylist och inredare sedan hösten 2019. Hon kommer från Jämtland och bor i en by ett par mil utanför Östersund. Hon håller just nu även på att utbilda sig till mäklare.

Nu ska vi få lära känna Maja lite bättre:

1. Vilken är din favoritfärg?

Min favoritfärg skulle jag säga är lite svår att sätta finger på. Jag är lite av en allt i allo, men jag drar mycket åt khakigrön, greige och mycket trä färgat. Naturen är min största inspiration kan man säga.

2. Vilket rum är svårast att inreda?

Jag tycker om att inreda de flesta rum, oavsett vad uppdraget är för något. Skulle nog inte säga att något rum är svårare än något annat. Alla rum är olika i sig och jag tycker det är det roliga med detta jobbet. Just för att det ena inte är det andra likt.

3. Vilket är ditt bästa inredningstips?

Mitt bästa inredningstips är kanske lite tråkigt, men jag tycker att A och O är att hålla sig till den röda tråden. Att allt på något vis hänger samman för att få en stilsäker och trivsam helhet.

Vi är glada att du är med i teamet. Välkommen till Hemset!


Fler bloggartiklar