Vi på Hemset vill ge våra kunder ett hem som man trivs i

Efter mycket arbete är nu Hemset verklighet! Idén kring Hemset föddes ur utmaningen att lösa heminredningens två största problem; det tar tid och det är dyrt. Vi vill alla ha ett fint hem, ett hem som man trivs med. Men det är inte helt lätt att få till, eller hur? Inredning är ju mer än bara snygga möbler och lampor, det handlar om hur de hör ihop med varandra - och med personen som bor bland dem. Vi på Hemset vill gärna fokusera på just hur människor relaterar till deras inredning och vem är bättre att börja med än Hemset egna VD, Emma Gunnebrink?

Då är det igång, Emma! Hur känns det?

Det känns verkligen superkul! och väldigt intressant att se hur vår idé får fäste hos folk. Vi har jobbat mycket med att fastställa hela processen och det känns riktigt bra att vår tjänst är på plats och att vi kan erbjuda digital inredning åt andra. Det är en spännande tid som väntas och jag kan inte annat än vara stolt över vad vårt team åstadkommit hittills.

"Jag tror att folk idag är väldigt medvetna om vad de lägger sin tid på och alla får inte alltid sin tid till att räcka för att få i ordning i sitt hem"

Varför tror du Hemset behövs?

Jag tror att folk idag är väldigt medvetna om vad de lägger sin tid på och alla får inte alltid sin tid till att räcka för att få i ordning i sitt hem. Samtidigt som de vill ha det väldigt fint hemma. Det är många beslut som ska tas när man ska inreda och det tar mycket energi oavsett om de gillar det eller inte. När en letar efter inredningstips på nätet finns det alldeles för mycket att välja på och det kan kännas överväldigande. Många tänker inte ens tanken på att använda en inredare då priset för en, speciellt i Malmö, Göteborg och Stockholm är något som kan vara begränsande för många. Vi ger folk möjligheten att enkelt kunna få hjälp med inredningen och samtidigt spara tid och pengar.

Vad gör du när du inte jobbar med Hemset?

Jag försöker få så mycket tid som möjligt på skidor under vintertid. Har tidigare år spenderat stora delar av mitt liv på åka mycket skidor och de senaste i olika länder så det är en naturlig del för mig. Med det följer så klart en del resor som är en någonting som jag verkligen uppskattar, nya orter, människor och möten. Alla platser är unika vilket gör det så intressant. Utöver det så befinner jag mig ett par dagar i veckan på olika orter i Västsverige för att arbeta och studera. Det gör att resa är något som jag har och alltid haft i mitt vardagliga liv.

Coolt! Har du tid att vara hemma om du reser så mycket?

Det är begränsad tid hemma men jag ser verkligen fram emot att komma hem när jag är iväg. Jag bodde många år på olika skidorter vintertid och i Norge eller Sthlm sommartid men hade inget riktigt hem mer än hos mina föräldrar. Det är underbart att få uppleva alla dessa platser men jag märkte att jag verkligen ville ha en plats som jag alltid kunde komma hem till. När jag äntligen skaffade mig det såg jag till att alltid ha det fint när jag kom hem. Det blev liksom mer speciellt och så har jag det än idag, trots att jag inte är där så ofta. Det ger mig en riktigt skön känsla, bara komma hem och göra det jag ska inte tänka på att fixa i hemmet.

Har du några inredningstips?

"Klart, använd Hemset!"