Tre snabba tips för förvaring

Hur kommer det sig att trots att kläderna praktiskt taget faller ur garderoben så känns det som om man aldrig har något att ha på sig?

Hemset tipsar om hur man får plats med mer i garderoben, vad det faktiska problemet är, och hur man löser det en gång för alla.

Vi börjar med tre snabba tips för förvaring!
  1. Många skor? Alla låga skor kan man lätt förvara vertikalt genom att köpa en hängande anordning som t.ex får plats på insidan av garderobsdörren.
  2. Mycket skjortor, jackor, toppar? I mitt lilla studentrum hade jag en fristående hängare där alla mina skjortor fick plats. Låt dina kläder bli en del av inredningen!
  3. Saker som används sällan eller som är säsongsbaserat? En rullåda under sängen kan äta hur mycket kläder som helst.

Fast har vi inte sett liknande tips förut? Trots det står vi där, kejsaren utan några nya kläder, inget att ha på sig trots att garderoben är både välorganiserad och full.

Vi har alla hört att man gör av med hela sin lön oavsett vad ens lön är. Likadant tänker jag att det är med garderobsutrymme. Har du plats för femton par skor med matchande jackor? Då kommer du också att fylla det utrymmet. Skaffar du mer utrymme? Ja då fylls det på snart med.

Då står man där med full garderob och inget att ha på sig för man tröttnat på allt. Lösningen? Att vara mindre beroende av sina saker och att ha en högre ruljans på sina kläder utan att konsumera mer!