Ekeby Möbler + DeDecco = sant!

I veckan lanserades DeDecco och Ekeby Möblers samarbete på www.ekebymobler.se. Samarbetet innebär att Ekeby Möblers kunder nu får möjlighet att med hjälp av DeDeccos inredare köpa ett personligt inredningskoncept med produkter direkt från det välrenommerade möbelföretaget.

På Ekeby Möblers hemsida finns nu DeDeccos verktyg integrerat för att kunden enkelt ska kunna skicka sina mediefiler, budget, önskemål och kontaktuppgifter till DeDecco. Med denna information som bas blir kunden uppringd av en inredare hos DeDecco för att tillsammans sedan diskutera fram ett koncept, baserat på produkter ur Ekeby Möblers sortiment. Väljer kunden att fullfölja konceptet betalar kunden ett engångsbelopp och får en produktlista på de utvalda produkterna ur sortimentet. Kunden kan därefter välja att antingen fysiskt besöka möbelhandlaren för att köpa produkterna eller lägga en beställning på www.ekebymobler.se

Detta är det första samarbetet DeDecco infört där tjänsten erbjuds direkt via en samarbetspartners hemsida och där hela det färdiga inredningskonceptet från DeDeccos inredare består av produkter från samarbetspartnerns sortiment.

"Vi har genom samarbetet hittat en bra väg att nå nya kunder, och är glada att Ekeby erjbjuder ett brett sortiment av hög kvalité som våra inredare kan bygga inredningskoncept utifrån", säger Emma Gunnebrink, VD på DeDecco.

"Genom DeDecco kan vi erbjuda en professionell inredningstjänst för våra kunder och därmed leverera ett ökat kundvärde. Dessutom ligger det i linje med vår digitala satsning", berättar Patrik Nilsson, VD på Ekeby Möbler.

Ekeby Möbler, www.ekebymobler.se
Ekeby Möbler startades redan 1980 av Bengt Persson och har sedan dess blivit Sveriges största fristående inredningsvaruhus. Företaget, lokaliserat i Ekeby utanför Helsingborg, erbjuder inredning för hem och trädgård både från välkända varumärken samt egna modeller. Förutom butikshandel erbjuder företaget även en välutvecklad e-handel.

Dedecco AB, www.dedecco.se
DeDecco AB erbjuder sina kunder en smart och prisvärd digital inredningstjänst där erfarna inredare arbetar fram unika inredningskoncept baserat på kundens önskemål. För att alla förtjänar ett trivsamt hem!

Foto: Mika Ågren